Εκτύπωση

NOTIS HAUTE COIFFURE
Irodotou 7, Athens 106 74, Greece

 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ

Ηροδότου 7

106 74

210 7223864

210 7230759

 

www.notis-coiffure.gr


Το κομμωτήριο NOTIS έχει μεγάλη εμπειρία σε κουρέματα, ανταύγιες, extensions, μανικιούρ, πεντικιούρ, κ.α. Πιστεύουμε ότι το προσεγμένο παρουσιαστικό είναι διαφορετικό για κάθε άτομο και η επίτευξή του δεν πρέπει να είναι καθημερινός αγώνας.

Μελετώντας τα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα και τις ανάγκες σας, δημιουργούμε το προσωπικό σας στυλ, για να σας διευκολύνουμε στο καθημερινό styling των μαλλιών σας.

Φροντίζουμε την υγεία των μαλλιών σας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυτικά και βιολογικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και ευγενικά προς την τρίχα. Οι βαφές μας περιέχουν εκχύλισμα γιαουρτιού και καλεντούλας με βιολογικά συστατικά και 100% επικάλυψη της τρίχας, χωρίς αμμωνία και PPD!

Η τεχνική δημιουργίας είναι μοναδική για τον καθένα και την καθεμία από σας! Τα δύο αδέρφια, Ελένη και Μάνος, συμμετέχουν συνεχώς σε διεθνή συνέδρια στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο, ανανεώνουν διαρκώς τις γνώσεις τους, μελετούν προσεκτικά κάθε πτυχή του διεθνούς design και της μόδας και αναζητούν νέες τεχνικές που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας!

NOTIS HAUTE COIFFURE